Meteen naar de inhoud

Ongewenste naaktfoto’s en seksuele berichten

  • door

De wereld draait (gewoon) door,

Ik heb een jaar geleden besloten in 2022 te stoppen met mijn geliefde hobby karten. Waarom? Het is niet meer mijn wereld.

En nee ik ben niet WOKE, ik ben geen wereldverbeteraar maar gewoon een bezorgde ouder die zich ook zorgen maakt om de kinderen van andere ouders. En ik kan met deze gevoelens niet meer weg in de wereld van de karting. En dat terwijl mijn beide kinderen grotendeels op de kartbaan opgevoed zijn, in een destijds voor ons veilige wereld.

De hoofdreden dat ik dit opschrijf en ook publiceer is wat ik meemaakte tijdens de Rotax Max Challenge Grand Finals in Portugal.

We hadden namelijk een gezellige avond bij een pizzeria met ongeveer 30 Nederlanders en Belgen. Gedurende deze avond kwam naast ons een 11 jarig Oostenrijks meisje (Mini Max coureur) te zitten met haar begeleider die ook deelnamen aan de Grand Finals. Dit meisje kreeg voor het eind van deze avond en de volgende dag van minimaal twee BeNe aanwezigen in dit restaurant een seksueel getinte foto via de telefoon / social media / PM en dito tekstberichten. Daarom de hieronder genoemde bij mij bekende feiten op de kartbaan, waarin ik zeker niet de enige ben die zich erover verbaast en vind dat dit moet stoppen .

Ik heb er moeite mee dat de wereld om ons heen dusdanig veranderd is dat 35/40 plussers het normaal vinden om dick pic’s naar individuele meisjes / vrouwen (coureur / monteur) te sturen.

Ik heb er moeite mee dat een meisje van 12 ongevraagd via snapchat erotisch getinte foto’s krijgt van mensen op de kartbaan en aan haar monteur vraagt of dit normaal is en er niet mee naar haar ouders durft.

Ik heb er moeite mee dat als ik een team manager aanspreek op het versturen van seksueel getinte foto’s aan een minderjarige deze hier gewoon zijn schouders over ophaalt en nog steeds met minderjarige kinderen werkt.

Ik heb er moeite mee dat als ik een vader aanspreek op het feit dat zijn minderjarige zoon naaktfoto’s van zichzelf deelt aan tevens minderjarige meisjes en deze mij vraagt hoe hij dit op moet lossen en terloops zegt dat “ze” toch doen wat ze zelf willen en deze vader er vervolgens niets mee doet.

Ik heb er moeite mee dat niet alleen meisjes deze seksueel getinte fotos en berichten krijgen maar ook jongen (van andere jongens en meisjes)

Wat ik eigenlijk wil weten of dit de nieuwe moraal is in deze wereld of dat ik een oude vastgeroeste zeikerd ben die zich ergert aan de veranderende wereld om zich heen. In ieder geval krijg ik wel eens het idee dat dit voor een flink aantal mensen op de kartbaan als normaal word gezien.

Daarom gaat deze website en de bijbehorende facebook pagina vanaf 24 december op zwart, en neem ik afscheid van de voor mij mooiste sport van de wereld.

Karters het gaat jullie goed,

De wereld draait (gewoon) door, Ik heb een jaar geleden besloten in 2022 te stoppen met mijn geliefde hobby karten. Waarom? Het is niet meer mijn wereld. En nee ik ben niet WOKE, ik…Kartnieuws, alles over karting.

Advertenties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy