Meteen naar de inhoud

Kartsport nog in de greep van Covid 19

  • door

Gisteren was het alweer zover, de eerste race van Chrono karting is verplaatst naar 23 Mei 2021. Zo maakt Covid 19 indirect weer slachtoffers. De ondernemers en personeelsleden werkzaam in de kartsport hebben net als de horeca, en andere beroepsgroepen direct en indirect last van het virus. Ondanks het feit dat karting (en andere auto en motorsporten) misschien wel de sport is die het veiligst te beoefenen is. Als we zien dat de deelnemers met een gesloten integraal helm racen en de regels zoals opgesteld door de organisatoren in samenwerking met de verschillende overkoepelende bonden zoals KNAF en RACB word het houden van wedstrijden nog niet toegelaten. Zeker als je ziet dat het merendeel van de deelnemers onder de 27 is zou er meer mogelijk moeten zijn.

Helaas moeten we het nog even doen met alleen trainen en finetunen, maar natuurlijk willen we allemaal weer al aan de bak al is het alleen al dat de schoorsteen bij alle organisatoren zoals Chrono Karting ,AKRT, Cpoint en Karting Genk. Laten we daarom allemaal de rust bewaren en hopen dat de RACB en de KNAF de dames en heren politici er op de korte termijn van kunnen overtuigen dat Karten een Covid 19 veilige sport is.

Gisteren was het alweer zover, de eerste race van Chrono karting is verplaatst naar 23 Mei 2021. Zo maakt Covid 19 indirect weer slachtoffers. De ondernemers en personeelsleden werkzaam in de kartsport hebben net…Kartnieuws, alles over karting.

Advertenties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy