Meteen naar de inhoud

BNL Karting series kick off komt dichterbij.

  • door

Komende 19, 20 en 21 Maart vind als alles goed gaat de BNL kick off plaats. Alles ziet er goed uit alleen moet de organisatie komende week nog met de gemeente Genk rond de tafel om enkele plooien glad te strijken. Plooien die wij als bezoekers van Genk hadden kunnen voorkomen, want afgelopen week bij een tussentijdse controle van de gemeente Genk werden er meerdere mensen zonder het verplichte mondkapje gesignaleerd. Laten we hopen dat dit de organisatie van de BNL die vorig jaar ondanks Covid toch mooie wedstrijden heeft georganiseerd niet in de wielen rijd.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en motor

Wat mogen we verwachten tijdens de kick-off? In ieder gavel een totaal startveld tot op dit moment van 142 deelnemers. Bij de Max Junioren zit het bijna vol met 34 inschrijvingen, bij de Max Senioren staan er 48 ingeschreven en 11 op de wachtlijst!! Ja na een te lange winterstop zijn de senioren hongerig. Voor alle deelnemers klik hier.

Van vrijdag tot Zondag einde van de middag zit het programma vol met trainingen en wedstrijden, mocht je je optimaal willen voorbereiden op je seizoen in de Rotax Max moet je hier bij zijn. Na maanden alleen rondjes rijden en met de stopwatch in de hand je laten foppen door de concurrentie is dit het eerste weekend waar je kunt zien waar je werkelijk staat. Verstoppen gaat niet meer!

Voor de reglementen klik hier.

Voor diegenen die nog niet ingeschreven hebben ga naar de BNL website en meld je alsnog aan. En mocht je ook nog foto’s nodig hebben voor je website of insta pagina boek dan nog bij Michael Melis van www.kartphoto.com

EN DENK ER OM, HOUD U AAN DE REGELS IN BELGIË, IN DE GEMEENTE GENK IS OOK BUITEN DRAAGPLICHT VAN EEN MOND MASKER.

KartPhoto.com

Komende 19, 20 en 21 Maart vind als alles goed gaat de BNL kick off plaats. Alles ziet er goed uit alleen moet de organisatie komende week nog met de gemeente Genk rond de…Kartnieuws, alles over karting.

Advertenties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy