Meteen naar de inhoud

27 maart 2022 start van een nieuw seizoen NK 2Takt van Chrono karting

  • door

Aankomend weekend is het dan zo ver. De aftrap van het NK twee takt van de Chrono. 137 deelnemers op de voorlopige deelnemerslijst staan te popelen om onder perfecte weersomstandigheden volgens de voorspellingen aan hun race seizoen te beginnen.

Circuit Park Berghem

Layout: Eurofinal
Baanreglement
Vrije training vrijdag
Vrije training zaterdag V2
Programma zondag V2
KNAF Bijzonder reglement
TC registratieformulier
Deelnemerslijst

Grootste klasse dit NK is de Max Senioren waar we veel debutanten zien afkomstig uit de Max Junioren. Met 32 deelnemers en een kwalitatief mooi veld. Wat ook op valt is de grote verscheidenheid aan chassis bij de Senioren. Naast OTK vinden we meer verschillende merken dan de laatste vijf jaar en dat is goed voor de kart sport.

De tweede klasse is de Max Junioren met tot gisteren 27 inschrijvingen. Er zijn in deze klasse een stuk of vijf rijders die kans maken op het kampioenschap met voor ons de meest bijzondere inschrijving Enzo Bol op een Gillard die zeker tot de favorieten zal behoren.

De KZ2 is dit jaar wat minder bezet daarentegen is de KZ2 + klasse met 22 ervaren deelnemers misschien wel de leukste klasse om te bekijken vanaf de tribune.

Ben je benieuwd hoe de eerste wedstrijd verloopt? Kom dan naar Berghem om er live bij te zijn. Voor meer info klik de links in de tekst hierboven.

Aankomend weekend is het dan zo ver. De aftrap van het NK twee takt van de Chrono. 137 deelnemers op de voorlopige deelnemerslijst staan te popelen om onder perfecte weersomstandigheden volgens de voorspellingen aan…Kartnieuws, alles over karting.

Advertenties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy