Meteen naar de inhoud

Linnaeushof

Logo outdoor

Welkom op de review pagina van de Linnaeushof. Volgens zeggen de grootste speeltuin van Europa. In deze speeltuin hebben ze ook een outdoor kartbaan speciaal voor de kinderen. Op deze pagina vind je alle reviews voor deze outdoor kartbaan. Deze outdoor kartbaan is met name voor kinderen. Dit betreft namelijk een grote speeltuin met veel verschillende attracties, waar deze outdoor kartbaan er dus één van is.

Outdoor kartbaan linnaeushof

Adres

De Linnaeushof ligt in het zuidelijke deel van de provincie Noord Holland aan de Rijksstraatweg 4 in Bennebroek. Je kan hier alleen karten met een huur kart. Je kan hier dus niet rijden met je eigen kart.

Huurkarts

Bij deze outdoor kartbaan hebben ze speciale karts voor kinderen. Kinderen kunnen zelf karten met een minimale lengte van 1.30 meter. Ook zijn er duo karts waar je als volwassenen samen met de kleine kinderen in kan rijden, zodat ze het outdoor karten kunnen ervaren. Ze hebben ook karts uitgevoerd in speciale uitvoeringen zoals bijvoorbeeld een politieauto of een brandweerauto. Kortom echt een leuke outdoor kartbaan om met je kinderen te bezoeken!

Kinder karten Linnaeushof

De baan / het circuit

Omdat het een outdoor kartbaan is speciaal voor kinderen is het een vrij korte racebaan. Voor de kinderen mag dat de pret overigens niet drukken. De hele baan en de karts zijn speciaal ingericht voor kinderen. Een rustige en veilige manier om kinderen kennis te laten maken met karten. Deze outdoor kartbaan is overigens geen losstaande outdoor kartbaan. Bezoekers van de Linnaeushof kunnen een heat karten van ca. 3 minuten voor € 5,00 per kart.

Buiten karten Linnaeushof

Liggen er nog meer outdoor kartbanen bij mij in de buurt?

Ben je benieuwd of er nog meer kartbanen bij jou in de buurt liggen? Hier, op onze interactieve map, vind je alle outdoor kartbanen in Nederland.

We hebben met alle reviews van onze bezoekers en van onszelf een heuse Top 10 outdoor kartbanen samen gesteld. Benieuwd of deze daarin voorkomt?

Dit vinden onze bezoekers van outdoor kartbaan.

Gelukkig zijn wij niet de enige die deze outdoor kartbaan bezoekt. Hieronder vind je een overzicht, met alle reviews bij elkaar, wat onze bezoekers nou van outdoor kartbaan Texel vinden.

Overzicht reviews

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews

Zie hier de losse reviews van onze bezoekers. Hoe meer sterren ze gegeven hebben aan outdoor kartbaan Texel in Den Burg, hoe beter hun ervaring was.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vertel ons wat je van deze outdoor kartbaan vind.

Dus jij hebt outdoor kartbaan Texel in Den Burg bezocht? Wat vond je er van? Laat ons even weten wat je er van vindt en waarom je dat vindt. Alvast bedankt voor je moeite!

Facebook

Heb je verder nog vragen aan ons of wil je iets opmerken dan zijn we het makkelijkst te bereiken via onze Facebook pagina.

Advertenties