Meteen naar de inhoud

Kartcircuit Driebergen

Logo outdoorkartbaan in tekst
Outdoorkartbaan

Welkom op de review pagina van Kartcircuit Driebergen. Op deze pagina vind je alle reviews voor deze outdoor kartbaan.

Adres

Aan De Woerd 7 in Driebergen vind je Kartcircuit Driebergen. Op deze outdoor kartbaan kan je zowel met je eigen kart rijden als met een huur kart.

Huurkarts

Het is bij ons niet bekend welke karts ze precies hebben. Wel weten we dat ze twee soorten huur karts hebben. Ze hebben een huur kart die 50 kilometer per uur kan en ze hebben een huur kart die 70 kilometer per uur kan.

De baan / het circuit

Deze outdoor kartbaan is ongeveer 750 meter lang en heeft een pitsstraat van ongeveer 75 meter. Er zitten 9 bochten in de baan en we rijden met de klok mee. Ook hebben ze een terras met zicht op het circuit, zodat de kijkende gasten genoeg te zien hebben.

Liggen er nog meer outdoor kartbanen bij mij in de buurt?

Ben je benieuwd of er nog meer kartbanen bij jou in de buurt liggen? Hier, op onze interactieve map, vind je alle outdoor kartbanen in Nederland.

We hebben met alle reviews van onze bezoekers en van onszelf een heuse Top 10 outdoor kartbanen samen gesteld. Benieuwd of deze daarin voorkomt?

Dit vinden onze bezoekers van outdoor kartbaan.

Gelukkig zijn wij niet de enige die deze outdoor kartbaan bezoekt. Hieronder vind je een overzicht, met alle reviews bij elkaar, wat onze bezoekers nou van outdoor kartbaan De Woerd in Driebergen vinden.

Overzicht reviews

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews

Zie hier de losse reviews van onze bezoekers. Hoe meer sterren ze gegeven hebben aan outdoor kartbaan De Woerd, hoe beter hun ervaring was.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vertel ons wat je van deze outdoor kartbaan vind.

Dus jij hebt outdoor kartbaan De Woerd in Driebergen bezocht? Wat vond je er van? Laat ons even weten wat je er van vindt en waarom je dat vindt. Alvast bedankt voor je moeite!

Facebook

Heb je verder nog vragen aan ons of wil je iets opmerken dan zijn we het makkelijkst te bereiken via onze Facebook pagina.

Advertenties