Meteen naar de inhoud

Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht

Hier vind je een overzicht van alle outdoor kartbanen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Vergelijk de outdoor kartbanen door middel van reviews van bezoekers en de faciliteiten. Geen kartbaan is hetzelfde, dat is net als met circuits in de Formule 1, iedere baan heeft zijn eigen karakter. Dat karakter wordt bepaald door het aantal bochten, het aantal rechte stukken, de racelijn en de moeilijkheid van de bochten.

Waar zijn outdoor kartbanen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht?

Onze ervaring was dat het niet eenvoudig was om alle kartbanen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht te vinden. Tijd om voor u een overzicht samen te stellen. In dit overzicht vind je alle kartbanen waar je als recreant of als wedstrijdrijder terecht kan. Tevens bieden we de mogelijkheid om een beoordeling, ook wel review, over het kartcircuit achter te laten. Deze geven u een indruk over de voorzieningen en de karts.

In Zuid-Holland vind u in de volgende plaats een outdoor kartbaan: Strijen, In Utrecht in Driebergen en in Noord-Holland alleen op het waddeneiland Texel. Daarnaast heeft Europa’s grootste speeltuin Linnaeushof een outdoor kartbaan. De is gevestigd in Bennebroek, op de grens van Noord- en Zuid-Holland. De kartbaan in Strijen beschikt niet over huurkarts, je kunt hier uitsluitend terecht met eigen materiaal.

Horeca op de outdoor kartbaan

Bijna alle kartbanen hebben een horecagelegenheid of kantine waar u even kunt bijkomen van de kartheat en uw belevenissen op de baan kunt bespreken met uw familie, vrienden of collega’s. Naast een drankje kunt u hier vaak terecht voor een frietje, tosti of een eenvoudige snack.

Geen outdoor kartbaan in jouw omgeving?

Wellicht is er dan wel een indoor kartbaan in de buurt. We verwijzen je graag naar onze andere website: kartbaanindoor.nl, ook daar vind je een overzicht maar dan van indoor kartbanen.

Overzicht van outdoorkartbanen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.
Advertenties