Meteen naar de inhoud

Raceway Venray

Logo outdoorkartbaan in tekst
Outdoorkartbaan

Welkom op de review pagina van Raceway Venray. Op deze pagina vind je alle reviews voor deze outdoor kartbaan.

Adres

Aan de Peelweg in Ysselsteyn vind je Raceway Venray. Op deze outdoor kartbaan kan je met je eigen kart terecht, maar ze verhuren ook huur karts.

Huurkarts

De huurkarts bij deze outdoor kartbaan beschikken over een 200-cc Honda-motor en behalen een topsnelheid van ongeveer 75 km/h. Voor iedereen met een minimale lengte van 150 cm is het mogelijk om in deze karts te stappen.

De baan / het circuit

Deze baan is ongeveer 520 meter land.

Liggen er nog meer outdoor kartbanen bij mij in de buurt?

Ben je benieuwd of er nog meer kartbanen bij jou in de buurt liggen? Hier, op onze interactieve map, vind je alle outdoor kartbanen in Nederland.

We hebben met alle reviews van onze bezoekers en van onszelf een heuse Top 10 outdoor kartbanen samen gesteld. Benieuwd of deze daarin voorkomt?

Dit vinden onze bezoekers van outdoor kartbaan De Peel.

Gelukkig zijn wij niet de enige die deze outdoor kartbaan bezoekt. Hieronder vind je een overzicht, met alle reviews bij elkaar, wat onze bezoekers nou van outdoor kartbaan De Peel vinden.

Overzicht reviews

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews

Zie hier de losse reviews van onze bezoekers. Hoe meer sterren ze gegeven hebben aan outdoor kartbaan De Peel hoe beter hun ervaring was.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vertel ons wat je van deze outdoor kartbaan vind.

Dus jij hebt outdoor kartbaan De Peel in Ysselsteyn bezocht? Wat vond je er van? Laat ons even weten wat je er van vindt en waarom je dat vindt. Alvast bedankt voor je moeite!

Facebook

Heb je verder nog vragen aan ons of wil je iets opmerken dan zijn we het makkelijkst te bereiken via onze Facebook pagina.

Advertenties