Meteen naar de inhoud

Zeeland, Noord-Brabant en Limburg

Op deze pagina vind je alle outdoor kartbanen van Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Een overzicht van alle outdoor kartbanen in de zuidelijke provincies van Nederland. Zoek ze op op de kaart of per review! Ondanks onze aandacht staat uw kartbaan er nog niet tussen? Meld een suggestie via het formulier op onze contactpagina.

Outdoor kartbanen in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.
Karten op een outdoor kartbaan!

Dit overzicht is op deze website is gestart zodat je snel en gemakkelijk kunt zien waar jij in jouw omgeving een kartbaan kunt vinden. Op de individuele pagina van de outdoor kartbaan in jouw omgeving vind je meer informatie over het circuit zelf en over het karten op deze kartbaan.

Welke kartbanen zijn er in Zeeland, Noord-brabant en Limburg?

Kortom in de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg zijn de volgende kartbanen te vinden. In Noord-Brabant zijn 2 outdoor kartbanen gevestigd. Je vind deze in Berghem en in Eindhoven. In de provincie Limburg zijn ook 2 outdoor kartbanen gevestigd namelijk in Ysselstein en in Vaals. In de provincie Zeeland is tot op heden geen outdoor kartbaan. Best opmerkelijk omdat de zeeuwse kust best populair is bij toeristen. Iedereen kent de kartbanen in vakantieoorden. Wellicht dat iemand de stap nog gaat zetten naar aanleiding van dit overzicht ;-).

Soorten karts op outdoor kartbaan

Over het algemeen worden er 4-takt karts gebruikt voor de verhuur. Deze motoren leveren vaak zo’n 6,5 tot 12 pk en de topsnelheid van de kart is meestal rond de 65 kilometer. De motorinhoud en de topsnelheid verschilt vaak per kartbaan. Daar waar kartbanen hier open over zijn hebben wij het op de review pagina vermeldt. Uitzondering is de kartbaan van Lelystad waar je ook met een racekart kunt rijden met een topsnelheid van 120 km per uur. Vaak zijn er meerdere soorten karts te huur waaronder kinderkarts. Ook een duokart zit vaak in het huurprogramma van de verschillende outdoor kartbanen. Met een duokart kunnen ook kleinere kinderen of mensen met een beperking genieten van een kartervaring in de buitenlucht!

Advertenties