Meteen naar de inhoud

Outdoorkarting Eindhoven

Logo outdoorkartbaan in tekst
Outdoorkartbaan

Welkom op de review pagina van Outdoorkarting Eindhoven. Op deze pagina vind je alle reviews voor deze outdoor kartbaan.

Adres

Outdoorkarting Eindhoven vind je langs de Landsardseweg 47 in Eindhoven. Op de outdoor kartbaan kan je niet alleen terecht met je eigen kart, maar ze hebben hier ook huurkarts.

Huurkarts

Bij Outdoorkarting Eindhoven maken ze gebruik van 4-Takt 200 CC karts en deze behalen een topsnelheid van ongeveer 70 km/u! Je leeftijd maakt niet uit en kart ervaring is niet noodzakelijk. Deze karts zijn geschikt voor iedereen vanaf een lengte van 1.40 meter en voor jong en oud!

De baan / het circuit

Deze outdoor kartbaan is ongeveer 1060 meter lang en gemiddeld 7,5 meter breed. Er bevind zich hier ook een terras met uitzicht op het circuit, zodat de niet rijdende gasten zich ook prima kunnen vermaken en je rustig kan bij komen na je kartheat.

Liggen er nog meer outdoor kartbanen bij mij in de buurt?

Ben je benieuwd of er nog meer kartbanen bij jou in de buurt liggen? Hier, op onze interactieve kaart, vind je alle outdoor kartbanen in Nederland!

We hebben met alle reviews van onze bezoekers en van onszelf een heuse Top 10 outdoor kartbanen samen gesteld. Benieuwd of Outdoorkarting Eindhoven daarin voorkomt?

Overzicht reviews

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vertel ons wat je van deze outdoor kartbaan vind.

Facebook

Heb je verder nog vragen aan ons of wil je iets opmerken dan zijn we het makkelijkst te bereiken via het contactformulier of onze Facebook pagina.

Advertenties