Meteen naar de inhoud

Kartcircuit Pottendijk

Logo outdoorkartbaan in tekst
Outdoorkartbaan

Ben jij ook zo benieuwd wat nu de beste outdoor kartbaan in jouw buurt is? We hebben op onze website outdoorkartbaan.nl alle outdoor kartbanen in Nederland verzameld en naast elkaar gezet. Op deze pagina kijken we naar Kartcircuit Pottendijk.

We hebben met alle reviews van onze bezoekers en van onszelf een heuse Top 10 outdoor kartbanen samen gesteld.

Dit vinden onze bezoekers van outdoor kartbaan Pottendijk.

Gelukkig zijn wij niet de enige die deze outdoor kartbaan bezoeken. Bij outdoor Kartbaan “Kartcircuit Pottendijk” kan je zowel met je eigen kart terecht als dat je een kart kan huren. Ze hebben verschillende huurkarts die jij kan huren. Ze hebben bijvoorbeeld een basis kart, met een 200cc motor met 6,5 PK en een top snelheid van 70 km/h. Hiervoor hanteren ze in ieder geval een minimum leeftijd van 12 jaar.

Bij outdoor kartbaan Pottendijk hebben ze ook duo karts. Deze karts zijn speciaal voor kinderen, mensen met een beperking of volwassenen die zelf niet kunnen of durven te rijden. Zij kunnen meerijden in de duo kart. Ook voor deze kart is de regel dat je minimaal 12 jaar oud moet zijn om deze te mogen besturen. Voor kinderen die willen mee rijden is de regel dat zij zich er van bewust moeten zijn dat ze zich vast moeten houden. Dan kunnen ze achterin mee rijden.

Ben je naar aanleiding van onderstaande reviews enthousiast geworden om deze baan te bezoeken en ben je heel nieuwsgierig of er nog meer outdoor kartbanen bij jou in de omgeving zijn? Check dan snel onze interactieve kaart waar alle outdoor kartbanen in Nederland op staan. Je vind daar ook de algemene openingstijden en het adres, je kan er zelfs je route laten plannen via de snelste weg naar de outdoor kartbaan Pottendijk.

Overzicht reviews

Hieronder vind je een overzicht, met alle bezoekers reviews bij elkaar. Wat vinden onze bezoekers van de outdoor kartbaan Pottendijk?

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews

Hier onder kun je alle losse reviews lezen van onze bezoekers. Hoe meer sterren ze hebben gegeven aan outdoor kartbaan Pottendijk, hoe beter hun kartervaring was.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vertel ons wat je van deze outdoor kartbaan vind.

Heb jij outdoor kartbaan Pottendijk ook bezocht? Dan zijn wij heel benieuwd wat jij er van vond. Laat je ons even weten wat je er van vond en waarom je dat vond?

Alvast bedankt voor je moeite!

Ben je naast een kartfan ook een echte racefan? Houd je van de Formule 1, de MotoGP of misschien wel van de World Endurance Championship (WEC) of de DTM? Dan kunnen we jou het forum racebezoeken.nl aanraden. Een forum voor én door de racefans.

Advertenties