Meteen naar de inhoud

Kartbaan Stadskanaal

Logo outdoorkartbaan in tekst
Outdoorkartbaan

Welkom op de review pagina van outdoor Kartbaan Stadskanaal. Op deze pagina vind je alle reviews voor deze outdoor kartbaan.

Adres

In het noorden bijna tegen Duitsland aan, in de plaats Vledderveen, op de Aviaweg vind je deze outdoor kartbaan. Deze kartbaan ligt bij een vliegveld en op deze baan kan je alleen terecht met je eigen kart. Er zijn hier dus geen huur karts aanwezig.

Huurkarts

Op de outdoor kartbaan Stadskanaal Kan je alleen met je eigen kart terecht. Er zijn geen huur karts aanwezig.

De baan / het circuit

Deze outdoor kartbaan heeft een lengte van ongeveer 770 meter en is ongeveer 6 a 7 meter breed.

Liggen er nog meer outdoor kartbanen bij mij in de buurt?

Ben je benieuwd of er nog meer kartbanen bij jou in de buurt liggen? Hier, op onze interactieve map, vind je alle outdoor kartbanen in Nederland.

Dit vinden onze bezoekers van outdoor kartbaan Stadskanaal.

Gelukkig zijn wij niet de enige die deze outdoor kartbaan bezoekt. Hieronder vind je een overzicht, met alle reviews bij elkaar, wat onze bezoekers nou van deze outdoor kartbaan vinden.

We hebben met alle reviews van onze bezoekers en van onszelf een heuse Top 10 outdoor kartbanen samen gesteld. Benieuwd of deze daarin voorkomt?

Overzicht reviews

4,0
Rated 4 out of 5
4 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend0%
Heel goed100%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews

Zie hier de losse reviews van onze bezoekers. Hoe meer sterren ze gegeven hebben aan outdoor kartbaan Stadskanaal, hoe beter hun ervaring was.

Fijne sfeer, behulpzame mensen.

Rated 4 out of 5
februari 1, 2021

Mijn lokale kartbaan. Vriendelijk personeel, gemoedelijke sfeer tijdens trainingen. De kantine is aan een opknapbeurt toe maar dat staat volgens mij ook op de planning.

Martijn

Vertel ons wat je van deze outdoor kartbaan vind.

Dus jij hebt outdoor kartbaan Stadskanaal bezocht? Wat vond je er van? Laat ons even weten wat je er van vindt en waarom je dat vindt. Alvast bedankt voor je moeite!

Facebook

Heb je verder nog vragen aan ons of wil je iets opmerken dan zijn we het makkelijkst te bereiken via onze Facebook pagina.

Advertenties