Meteen naar de inhoud

Friesland, Groningen en Drenthe

Een outdoor kartbaan in Friesland, Groningen en Drenthe vind je met alle informatie over het circuit en een review/beoordeling bij outdoorkartbaan.nl. De drie noordelijke provincies hebben een aantal outdoor kartbanen, we hebben ze voor jou verzameld mét alle kenmerken van de kartbaan.

Startgrid met karts outdoor kartbaan in Friesland, Groningen en Drenthe

Wil je een kartbaan in Friesland Groningen en/of Drenthe beoordelen?

Ben je onlangs aan het racen geweest op een outdoor kartbaan? We bieden je hier de mogelijkheid om een review achter te laten voor andere kartfans! We horen je ervaringen graag, geef de kartbaan welke jij bezocht hebt een beoordeling!

Indoor of outdoor karten?

Indoor of in de buitenlucht karten? Waarom noemen ze het karten in de buitenlucht het échte karten? Dit is eenvoudig te beantwoorden; echte circuits liggen ook buiten! Doordat er meer ruimte is, is de kartbaan breder gemaakt en is de baan vaak langer. Daarnaast gaan de karts gemiddeld 3 tot 4 keer harder op een outdoor kartcircuit dan op een indoor! De racebeleving is dan ook wat ons betreft veel groter op een kartbaan in de buitenlucht.

Outdoor Kartbanen in de noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe zijn er in totaal 4 bij ons bekend. Deze buitencircuits vind je onder andere in Nieuw Weerdinge, Ulrum en Stadskanaal. Op de reviewpagina van ieder kartcircuit op deze website vind je de details, zoals baanlengte, of je er karts kunt huren en welke soort karts er te huur zijn. Daarnaast uiteraard het adres. Ook andere wetenswaardigheden hebben we op deze pagina’s vermeldt. Mis je details dan horen wij het natuurlijk graag van je.

Outdoor karten alleen met mooi weer?

Ook met regen kun je over het algemeen gewoon terecht, net als bij races in autosportklasses. Mocht het weer nu echt te slecht weer zijn, dan vind je hier de indoorkartbanen van Nederland. Wij zijn natuurlijk van mening dat je beter indoor kan gaan karten dan helemaal niet!

Advertenties