Recreatiecentrum Karba

Logo outdoorkartbaan in tekst
Outdoorkartbaan

Welkom op de review pagina van de outdoor kartbaan Recreatiecentrum Karba . Op deze pagina vind je alle reviews voor de outdoor kartbaan Karba.

Adres

Op de Heinoseweg 10 te Zwolle vind je Recreatiecentrum Karba. Op deze kartbaan hebben ze verschillende huur karts. Ook voor kinderen vanaf 6 jaar oud zijn er aparte karts en rijden ze op een aparte baan. Het is ons niet bekend of je hier ook met je eigen kart kan rijden.

Huurkarts

Bij recreatiecentrum Karba hebben ze verschillende huur karts. Het is ons onbekend welke huur karts ze precies hebben. Wel weten we dat ze ook karts hebben voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Deze rijden dan ook op een aparte baan.

De baan / het circuit

Ze hebben een outdoor kartbaan van ongeveer 500 meter lang. Daarnaast hebben ze speciaal voor de kinderen bij recreatiecentrum Karba een aparte baan, zodat ze rustig en veilig kennis kunnen maken met het karten.

Liggen er nog meer outdoor kartbanen bij mij in de buurt?

Ben je benieuwd of er nog meer kartbanen bij jou in de buurt liggen? Hier, op onze interactieve map, vind je alle outdoor kartbanen in Nederland.

We hebben met alle reviews van onze bezoekers en van onszelf een heuse Top 10 outdoor kartbanen samen gesteld. Benieuwd of deze daarin voorkomt?

Dit vinden onze bezoekers van outdoor kartbaan Karba.

Gelukkig zijn wij niet de enige die deze outdoor kartbaan bezoekt. Hieronder vind je een overzicht, met alle reviews bij elkaar, wat onze bezoekers nou van outdoor kartbaan Karba in Zwolle vinden.

Overzicht reviews

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews

Zie hier de losse reviews van onze bezoekers. Hoe meer sterren ze gegeven hebben aan outdoor kartbaan Karba hoe beter hun ervaring was.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vertel ons wat je van deze outdoor kartbaan vind.

Dus jij hebt outdoor kartbaan Karba in Zwolle bezocht? Wat vond je er van? Laat ons even weten wat je er van vindt en waarom je dat vindt. Alvast bedankt voor je moeite!

Facebook

Heb je verder nog vragen aan ons of wil je iets opmerken dan zijn we het makkelijkst te bereiken via onze Facebook pagina.

Advertenties