Meteen naar de inhoud

Over ons

Over ons: wij zijn Outdoorkartbaan.nl! Wij hebben alle outdoor kartbanen in Nederland verzamelt. Wat is er nu handiger dan alle outdoor kartbanen in een overzicht voor de liefhebbers van de kartsport, of je nu op zoek bent naar een kartbaan voor recreatie karten of wedstrijdkarten. Meer informatie over ons, outdoorkartbaan.nl vind je ook op onze social media.

over ons
over ons

Contact

Je kunt ons benaderen door onderstaand formulier in te vullen:

  of door ons een bericht te sturen via onze Facebookpagina , uiteraard kun je ook rechtstreeks een mailtje sturen naar info @ outdoorkartbaan.nl. (Om te voorkomen dat wij veel spam krijgen staan er 2 spaties in. Die kun je weg laten als je ons mailt)!

  Vergeet niet om een review toe te voegen als je een outdoor kartbaan hebt bezocht. Dit kost je nog geen minuut en helpt andere bezoekers in hun keuze! Een review kun je hier invullen, maak eerst een keuze voor de kartbaan!

  Adverteren

  Outdoorkartbaan.nl is een startende gespecialiseerde website over de outdoor kartbanen van Nederland! Wij proberen onze website in de eerste plaats een leuke plaats te laten zijn waar onze bezoekers de informatie kunnen vinden die zij zochten over een outdoor kartbaan. Wij zijn géén bedrijf maar een initiatief van én door raceliefhebbers.

  Het is mogelijk om op onze website outdoorkartbaan.nl te adverteren zodat u onze bezoekers uw product of aanbieding kunt tonen. U kunt bij ons op drie manieren adverteren:

  • Bannercampagne: uw reclame uiting op een vaste plaats op de website.
  • Advertorial: een eigen artikel/blog over uw kart gerelateerde product wat voor onze bezoekers interessant kan zijn.
  • Social media: onze volgers bereiken met ons social media netwerk.

  Wilt u weten wat adverteren op outdoorkartbaan.nl voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier:  

   .

   Advertenties