Meteen naar de inhoud

Karten met korting

Wil je karten met korting? Wij ook! Iedereen weet dat karten best een kostbaar uitje kan zijn! Daarom houden wij alle outdoor kartbanen goed in de gaten en zullen we een korting altijd met jullie delen op deze website! Karten met korting maakt een outdoor kartbaan wel heel interessant als vrienden- , familie- of bedrijfsuitje.

Actuele karten met korting acties:

Outdoor kartbaan Vaals:
Iedere maandag, woensdag, donderdag en vrijdag: 15 minuten karten voor de prijs van 10 minuten!

Helaas, op dit moment geen andere kortingacties bekend, kom hier regelmatig terug voor karten kortingsacties.

Bovenstaande aanbiedingen op karten zijn een moment opname. Wij doen onze uiterste best om het overzicht actueel te houden. Aanbiedingen hierboven genoemd kunnen ten alle tijden door de kartbaan stopgezet worden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de karten met korting tips van Outdoorkarten.nl.

Een paar tips van Outdoorkartbaan.nl om gebruik te kunnen maken van kortingsaanbiedingen op karten:

  • De beste kortingen vind je buiten de periode van de zomervakanties.
  • In de ochtend is het rustiger op outdoorkartbanen, een karthead is dan vaak met korting te rijden!
  • Volg de Social Media van de outdoor kartbaan, korting wordt altijd op social media gedeeld!
  • Abboneer je op de nieuwsbrief van de outdoor kartbaan. Veelal ontvangen de trouwe bezoekers van de kartbaan de kortingsactie in de mail.

Heb jij een goede tip voor andere racefans om te karten met korting? We horen het graag, mail ons even of benader ons via social media zoals onze facebook pagina of twitter!

Heb jij gebruik gemaakt van een van de kortingen op karten op een outdoor kartbaan via deze website? Uiteraard zou het dan tof zijn als je de outdoor kartbaan even wilt beoordelen. Daar help je andere bezoekers natuurlijk mee om een goede keuze uit de banen te kunnen maken!

Advertenties