Meteen naar de inhoud

Karten aanbieding

Karten blijft mateloos populair! Op kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of met vrienden karten met een aanbieding maakt het ook nog eens heel goedkoop! De vraag is natuurlijk waar je een aanbieding voor karten kunt vinden. Zoek je een aanbieding voor karten op een outdoor kartbaan? Deze vind je op deze pagina, een compleet overzicht van outdoorkartbanen met reviews. Ben je op zoek naar indoorkart aanbieding? Dan verwijzen we je graag naar: kartbaanindoor.nl.

Ben je op zoek naar een karten aanbieding?

Deze vind je voor een outdoor kartbaan in Nederland bij ons! Wij verzamelen de aanbiedingen van iedere kartbaan, sommige kartbanen geven zelfs hun actuele acties aan ons door! We proberen het overzicht altijd zo actueel mogelijk te houden. Mis je een actuele kartaanbieding? Geef het aan ons door!

Overzicht karten aanbieding

  • Outdoor kartbaan Vaals:
    Iedere maandag, woensdag, donderdag en vrijdag: 15 minuten karten voor de prijs van 10 minuten!
  • Momenteel geen andere aanbiedingen bekend.

Ofschoon we veel zorg aan de aanbiedingen op deze pagina hebben besteedt, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Het staat de kartbaan vrij op ieder gewenst moment de actie te veranderen of te stoppen. Kijk op de karten met korting pagina of er nog andersoortige aanbiedingen zijn.

Welke soorten kart aanbiedingen zijn er?

Bijvoorbeeld een kartheat voor een gereduceerd tarief, de meest voorkomende aanbieding. Vaak zijn deze aanbiedingen alleen geldig op geselecteerde dagen. Doorgaans gaat dit om maandag, dinsdag en soms woensdagen.

Daarnaast is de speciale onbeperkt karten aanbieding geldig voor een kalenderdag. Dus je kunt gedurende de hele dag deelnemen aan zoveel kartheads als jij wilt! Enerzijds klinkt dat heel interessant, anderzijds betekend dit vaak wel dat het deze dagen bovengemiddeld druk is. Hieruit volgt dan automatisch dat er vaak wat langer gewacht moet worden voor je weer aan een kartheat kunt deelnemen.

Verder zijn er pappa&kid of volwassen en kind kartdagen met goedkope prijzen. Waar bestaat dit uit? Normaal gesproken bestaan de familiedagen uit heads voor de ouder(s) en afwisselend kartheads voor kinderen. Gezellig met de hele familie karten!

Daarnaast hanteren enkele kartbanen ook aanbiedingen tijdens Formule1 raceweekenden. Je kunt hierbij ook de Formule1 met andere raceliefhebbers bekijken op een groot scherm.

Advertenties